Pernille Thyge Christensen

 

Navn: Pernille Thyge Christensen

Adresse: Baslund 25, Askov, 6600 Vejen

 

Mit navn er Pernille, og jeg er født i 1983. Jeg har været dagplejer siden 2018. 

Jeg er gift med min mand Jesper, og vi har 2 hjemmeboende børn sammen Jeppe (2016) Og Aya (2017) samt en lille hund Alfred.

Vi har en dejlig lukket have med meget legetøj til leg, og til spændende aktivitet. Vi er meget ude, om solen skinner, det sner, eller regner. Små paraplyer, gummistøvler Og gode vandpytter er da lige sagen.

Vi spiser ofte ude om sommeren, enten under vores store parasol, el under vores halvtag. Haven er en stor del af daglejen, som at finde ting til middag i køkkenhaven, finde små dyr, vandleg og meget meget mere.

Jeg interessere mig meget for udeliv, og for tætte relationer mellem børn. Jeg vægter Kost i form af alle smagssanser, sundhed og variation. Lige fra den sure citron, til de søde jordbær. Jeg servere hjemmebagte boller hver morgen, laver hjemmelavet syltetøj (med mindre sukker), vægter økologi, og pynter rugbrødsmadderne med alt slags pynt til.

 

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg har følgende kurser:

  • Styrket pædagogisk læreplan
  • Grunduddannelse som dagplejer
  • Førstehjælpskursus hvert år startede 2010  + for små børn samt babyer
  • Præmatur kursus
  • Kostvejleder
  • Sundhedsmotivator

I dagplejen kommer børnenes behov i første række. Alle skal have lov til og være sin egen, og jeg imødekommer dem på hver deres niveau. Tillid og nærvær er 2 vigtige kombinationer som jeg vægter højt. Børnene skal føle sig trygge. Det er vigtigt at jeg skaber nogle vante rammer for jeres barn, og at alle børn bliver hørt og set.

 

Hverdagen i dagplejen

Vi laver en del kreativ med papir, lim og alt slags maling og farver. Vi går tit på tur, ud for og fodre rådyrene, hønsene og ænderne. Besøger legepladsen, og går i skoven. Vi deltager til fælles gymnastik for dagplejen, og deltager i legestuen. Børnene deltager i pædagogisk læring lige fra den motoriske del, til sanse, sprog, science mm.

I min dagpleje smiler og griner vi meget. Børnene ser de andre børn som deres venner, og vi fjoller og har det sjovt. Vi får massage, laver fodbad, bager pizza og småkager og synger meget. - Og ikke mindst holder vi fredagsfest hver fredag evt. med forskellige temaer.

Det er vigtigt for mig at jeg har en go dialog med mine forældrene, og at vi er enige om et godt samarbejde med gensidig respekt.