Jane Svendsen

Jane Svendsen

Navn: Jane Svendsen

Adresse: Violvej 63, Brørup

 


Kære børn - kære forældre.

Stort og varmt velkommen til dig, der læser her.

Mit navn er Jane Svendsen og jeg bor sammen med mine 2 børn Anders(2009) og Sofie (2012). 

Jeg har været i mit drømmejob, som dagplejer siden november 2021 og jeg NYDER at stå op og gøre en kæmpe forskel for de dejligste børn, der kommer min vej.

Som person er jeg en utrolig hjertevarm og omsorgsfuld pige, som ser børnenes behov og værdier. Jeg er udadvendt og smilende - og hos mig vil du opleve, at jeg møder dit barn med forståelse og rummelighed. Du vil lægge mærke til, at jeg altid glæder mig til at modtage din guldklump HVER morgen og er morgenfrisk.

 

Hverdagen i min dagpleje

Jeg går meget op i de trygge relationer og at hvert enkelt barn stortrives hos mig. Det er nemlig her, den store nysgerrighed for indlæring, samt at finde roen til at øve og udvikle sig kommer.

Jeg laver både store og små planer til hver dag, men jeg er altid omstillingsparat, da det er vigtigt for mig at børnenes behov kommer i første række.

Deriblandt vægter jeg højt at vores forældre samarbejde er i top, da det betyder alt i dagligdagen - både for barnet, men også os andre.

Nogle af de ting vi laver hos mig kan være:

Vi synger og danser, læser rim og remser, tegner, udforsker, er nysgerrige på ting vi ser, leger på legeværelset, laver små gaver og meget mere. 

Udelivet er en stor del af mig og vi bestræber os på at komme udenfor hver dag, her kan vi for eksempel

  • Gå på legepladsen - her bruger vi bl.a. motorikken og balancen
  • Hoppe i vandpytter
  • Tage i skoven og fx udforske naturens små dyr mm
  • Lege ude i min gårdhave, som er fyldt med legetøj og køretøjer
  • Gå en tur for at finde ting, vi skal have med hjem og snakke om og studere

Hver 14. dag er vi i heldagslegestue en enkelt dag, hvor vi leger og nyder samværet med andre søde børn.

Jeg følger Vejen kommunes kostpolitik, hvor vi hver dag får en sund og nærende kost. Jeg nyder at servere hjemmebagte boller og det betyder meget for mig, at jeg kan få lov til at forkæle dit barn, imens du er på job.

Herudover deltager jeg i Vejen Kommunes kurser for dagplejere og glæder mig hver gang til at lærer noget nyt og spændende, som jeg kan tage med hjem til min børneflok.

Her var lidt om mig og hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.