Pernille Hausted Hansen

Pernille Hausted Hansen

Navn: Pernille Hausted Hansen

Adresse: Holleskovvej 13, 6683 Føvling

Mail: pehan@vejen.dk

 

Lidt om mig og min familie

Mit navn er Pernille, jeg er født i 1992. Jeg bor på en dejlig landejendom sammen med min mand Mark og vores 3 børn, Emmelie (2014), Malthe (2018) og Josefine (2020). Jeg har arbejdet som dagplejer siden april 2020, derudover jeg har tidligere erfaring fra vuggestue og børnehave.

Vi har en stor have, hvor der er masser af plads til at lege og finde regnorme. Og vores egen lille skov, hvor vi kan gå ture og kigge efter rådyr og fasaner. Vi har også hunde. Vores hjem er røgfrit.

 

Særlige kompetencer

Herhjemme bliver tryghed og nærvær vægtet meget højt, når børnene føler sig trygge er de klar til at tage imod nye indtryk. Jeg synes, det er spændende at dykke ned i børnenes sprogtilegnelse, jeg har haft et tæt samarbejde med en talepædagog førhen, og derfor bruger vi meget tid på dialogisk læsning og rim og remser. Det gør det også nemmere for børnene at udtrykke sig, når de lærer at sætte ord på handling og følelser, så følelserne bliver lettere at håndtere for dem. 

Sang og bevægelse fylder også meget i hverdagen, der bliver slået kolbøtter, danset, sunget og spillet på instrumenter. Her kommer der også digitaldannelse ind over nogle gange, når børnene er med til at vælge sange og lave små film af dem selv som de kan se bagefter.

Jeg deltager i de kurser som Vejen kommune tilbyder, så jeg hele tiden er opdateret.

Man bliver aldrig for gammel til at lærer.

 

Hverdagen i dagplejen

Min dagpleje er start skuddet for jeres børn, til at lære at være sammen med andre børn, og til at have en hverdag udenfor vante rammer hjemme hos jer, derfor bliver dagene planlagt efter børnenes behov. Jeg lægger stor vægt på at alle børnene føler sig set og hørt.  Hos mig er der altid tid til et knus og børnene vil indgå i en hverdag med masser af hjemlig hygge, i faste rammer med gode vaner og almen pli hvor man lærer at sige ja tak, nej tak og tak for mad.

Vores hverdag er fuld af muligheder både indenfor og udenfor. Vi har f.eks. heste som vi kan klappe og give gulerødder, kaniner som hopper rundt omkring, sandkasse, legetårn og gynger.

Og når vi går en tur, er der også andre søde dagplejere i nærheden som vi kan besøge. Det er også de dagplejer som I vil møde når vi er i legestue.

Jeg sætter pris på et godt forældresamarbejde, med en åben og ærlig dialog, så vi kan have et godt samarbejde med gensidig respekt.

I er velkommen til at kontakte mig på mail, hvis I skulle havde nogle spørgsmål til mig.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min dagpleje.