Linda K.

Navn: Linda

Adresse: Søndergade, Holsted

 

Mit navn er Linda og jeg er født i 1971. Jeg har været dagplejer siden november 2000. Jeg er gift med Bent og vi har sammen 2 voksne børn, Kristian (1995) og Frederik (1997). De er begge flyttet hjemmefra.

Vi bor centralt i Holsted. Har en dejlig lukket have med kuperet terræn, som udfordrer til motorisk leg. Min bolig er allergivenlig, dvs. ingen røg, pelsdyr eller parfume. Mine luftveje er overfølsomme over for dufte, så det er en kæmpe hjælp for mig, hvis I bruger vaskemiddel og skyllemiddel uden duft, når I vasker tøj.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

En af mine store interesser er sund kost og motion. Jeg elsker at være i naturen - en del af børnenes læring foregår ude i det fri. Selvfølgelig under hensyntagen til børnenes behov.

Jeg har deltaget i flere kurser, og følgende arbejder jeg grundlæggende ud fra:

  • Marte Meo
  • Den styrkede pædagogiske læreplan
  • Førstehjælpskursus til små børn

Hverdagen i dagplejen

Nærværet med børnene betyder meget for mig. Det er vigtigt, at hvert barn bliver set og hørt. Jeg snakker meget med dem, f.eks. om hvad vi ser og oplever sammen. Vi går tur, synger, læser/kigger i bøger, og bruger kroppen hver dag. Vi laver indimellem også kreative ting, alt efter barnets alder og formåen. Jeg har stor fokus på barnets sproglige og sociale udvikling, da disse kompetencer er vigtige videre i livet.

Det er afgørende for mig, at både I forældre og jeres barn er trygge ved at komme i min dagpleje. Jeg vægter et åbent og ærligt samarbejde højt og svarer gerne på de spørgsmål der skulle være. 

Det vil glæde mig at høre fra jer.