Jannie Dall

Jannie Fall

Navn: Jannie Dall

Adresse: Barsbøl Søndermark 11, Jels, 6630 Rødding

 

Mit navn er Jannie, og jeg er fra 1987.

Jeg bor sammen med min mand Flemming. Vi har sammen Signe fra 2014, Victor fra 2012 og en bonus datter Emma 2007, som er her hver anden uge. Derudover har vi også vores hund Alvin, som naturligvis er adskilt fra børnene, i min åbningstid.

Vi bor på en lukket villavej, med dejlig lukket have, og indhegnet legeplads, hvor børnene trygt kan lege.

 

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Jeg har taget grundkursus for dagplejer i 2022.

Jeg er som person smilende, glad, rolig og altid positiv.

 

Hverdagen i dagplejen 

I min dagpleje er mine værdier, omsorgs, nærvær, tryghed og trivsel, med plads og tid til det enkelte barn. For mig er det vigtigt, at hvert enkelt barn bliver hørt og set. Som dagpleje arbejder jeg ud fra de pædagogiske læreplaner, og sørger for, at de små bliver klar til næste skridt i deres verden - børnehaven.

Jeg planlægger dagen ud fra mine børns behov. Vores hverdage går med aktiviteter såsom puslespil, tegne, sang og musik, besøge eller få besøg af andre dagpleje, og gå tur. Jeg snakker meget med børnene om hvad vi ser og hører. Vi kan også være kreative, hvor vi maler, laver figurer og laver perleplader.

Lige ledes er det vigtigt at vi kommer udenfor, og ser de forskellige årstider. Vi bruger meget tid i haven, og hvor børnene bliver udfordret motorisk, vi hopper på den nedgravede trampolin, rutsje, leg i sandkasse og meget mere.

Forældresamarbejdet er vigtig for mig, jeg ønsker, at vi får en åben og ærlig dialog. Det er med til at skabe tryghed, for både barnet og jer som forældre i hverdagen. Jeg bruger Børnetube, hvor jeg lægger billeder ind hver måned.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Kærlig hilsen

Jannie Dall