Jannie Dall

Navn: Jannie Dall

Adresse: Barsbøl Søndermark 11, Jels, 6630 Rødding

Mail: janda@vejen.dk

 

Mit navn er Jannie, og jeg er fra 1987. Jeg bor sammen med min mand Flemming, sammen har vi Signe fra 2014, Victor fra 2012 og en bonus datter Emma 2007, som kommer i weekenden. Derudover har vi også vores hund Alvin. Vi bor på en lukket villavej, med dejlig lukket have, og indhegnet legeplads, hvor børnene trygt kan lege.

 

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Jeg er som person smilende, glad, rolig og altid positiv.

I mit arbejde lægger jeg vægt på omsorgs, nærvær, tryghed og trivsel, med plads og tid til det enkelte barn. For mig er det vigtigt, at hvert enkelt barn bliver hørt og set. Som dagpleje arbejder jeg ud fra de pædagogiske læreplaner, og sørger for, at de små bliver klar til næste skridt i deres verden - børnehaven.

 

Hverdagen i dagplejen  

Jeg planlægger dagen ud fra mine børns behov. Vores hverdage går med aktiviteter såsom læsning, leg i haven, sang og musik, besøge eller få besøg af andre dagpleje, gå ture. Jeg snakker meget med børnene om hvad vi ser og hører. Vi kan også være kreative, hvor vi maler, laver figurer og laver perleplader.

Forældresamarbejdet er vigtig for mig, jeg ønsker, at vi får en åben og ærlig dialog. Det er med til at skabe tryghed for både barnet og jer som forældre i hverdagen.

Du er velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du har spørgsmål.

 

Kærlig hilsen

Jannie Dall