Belinda Friis Sørensen

 

 

Navn: Belinda Friis Sørensen

Adresse: Højgade 10, 6630 Rødding

 

Hej, jeg hedder Belinda jeg er en årgang 77´. Jeg er gift med Allan. Vi har 3 børn, Kasper (1996) han er fløjet fra reden, Sebastian (2006) og Sille (2008). Jeg har været dagplejer siden august 2010.

 

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg arbejder meget med børnenes sprog, sanser og motorik.  Min legeplads er meget sanse inspireret.

Jeg har deltaget i alle de obligatoriske kurser, som kommunen har. Derudover har jeg været på Marte Meo kursus og førstehjælps kurser, som jeg opfrisker hvert andet år.

 

Hverdagen i dagplejen

Jeg kan lide at arbejde selvstændigt og planlægge min dag med udgangspunkt i børnene og de pædagogiske læreplaner. Jeg lægger vægt på, at have en så struktureret hverdag som muligt, da det skaber tryghed for børnene - her skal være ro til at gro.

Vi besøger af og til kollegaer og deres børn. Hver 14 dag er vi i heldags-legestue til stor glæde for børn og voksne. Det er også i legestuen, at vi f.eks holder fastelavn og juleafslutning.

Jeg følger Vejen kommunes kostpolitik, dog undtaget festlige lejligheder.

Vi besøger jævnligt børnehaverne i byen, så stedet ikke er helt uvant, når den tid kommer. Jeg lægger stor vægt på, at gøre børnene klar til livet i børnehaven, ud fra det enkelte barns forudsætninger. Selvværdet vokser hos selvhjulpne børn. Vi nyder haven, og vores dejlige legeplads. Der er højt til loftet og mulighed for motoriske udfordringer og sanse oplevelser.

Her finder vi insekter og disse studeres gerne. På legepladsen har vi kaninen Perle. Den skal vi passe.

Jeg lægger vægt på et ærligt og åbent forældresamarbejde, da det er vigtigt for barnets trivsel.