Betina Ladekjær

 

Navn: Betina Ladekjær

Adresse: Mågevej 18, 6600 Vejen

 

Jeg hedder Betina, og jeg er født i 1982. Jeg bor på Mågevej sammen med min mand Mikael og vores 2 dejlige og friske drenge Bastian fra 2009 og Mads fra 2012.

Jeg har været ansat som dagplejer siden september 2018. Mit hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr.

 

Pædagogiske kompetencer / erfaringer

I min dagpleje vil jeg skabe trivsel og udvikling for hvert enkelt barn. Jeg lægger vægt på at skabe en god atmosfære, der er rar at være i for både børn og voksne. Det gør jeg ved at være på gulvet sammen med børnene og arbejde ud fra Den styrkede pædagogiske læreplan.

Jeg er nysgerrig sammen med børnene, skaber tryghed ved at være nærværende og aktiv lyttende til det enkelte barn.

Jeg har deltaget i følgende kurser:

  • Den styrkede pædagogiske læreplan
  • Grunduddannelse som dagplejer 
  • Førstehjælpskursus til små børn

 

Hverdagen i dagplejen

Som person er jeg stille, rolig og nærværende. Det er vigtigt for mig at give børnene en tryg og omsorgsfuld hverdag. Her er der altid plads til et kram eller et lår at sidde på. Vores hverdag tager udgangspunkt i børnegruppen, og er der et barn, som er træt og har brug for en stille dag, planlægger jeg dagen derfra.

Her hos mig fjoller vi, hygger med legetøjet, synger og danser til musik, laver picnic under bordet, læser en bog mm. Jeg bestræber mig på, at vi kommer ud hver dag uanset vejret.

Hver 3. uge mødes vi med 3 af mine kollegaer i heldags legestue, så børnene kan lære at være sammen i større grupper. Derudover tager vi gerne på tur i anlægget, på legepladsen, på biblioteket, på Kærdalen samt vi går til gymnastik.

Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde og den gode dialog omkring børnene. 

Jeg ser frem til at møde Jer og Jeres børn