Diana J.

Diana Jensen

Navn: Diana 

By: Kongstedgårds Alle, Askov

 

Lidt om mig og min familie

Mit navn er Diana og jeg er født i 1985. Jeg er gift med Tobias, sammen har vi to drenge fra år 2013 og 2015. Jeg er en rolig person med godt humør og åbne arme. Jeg vægter grin, nærvær, knus og kram højt.

Vi har bygget vores hus efter at kunne åbne døren op til en hverdag med plads til leg både inde og ude. Vi har en stor have med flisebelægning så der kan gives gas på diverse køretøjer. En sandkasse og græsplæne til leg og tumling. Her er plads til at udfolde sig. Vi bor i en lukket børnevenlig lomme i Askov, med gode legepladser omkring os.

Mine interesser og kompetencer

Jeg interesserer mig meget for bevægelse og udvikling. Derfor er vores hverdag fyldt med masser af leg, motorik, ude leg, kreativitet, bagning og natur. Vi skal bruge alle vores sanser, undersøge og lærer. Det er vigtigt for mig at børnene kommer i første række. Så efter deres behov vil vi udforske natur, leg og gåture.

Jeg deltager løbende i kurser mm. som Vejen Kommune tilbyder.

En hverdag hos mig

Hos mig er der plads til at være lige den man er, udvikling og motorik, samt ude leg er en vigtig del. Vi vil være kreative og udforske vores sanser. Danse, synge, tumle, trille, kravle og hoppe. Jeg giver de små en stabil og letgenkendelig hverdag med faste rutiner, knus og kram, opbakning og opmuntring.

For mig er det vigtigt at det enkelte barns behov ses så barnet føler sig tryg.

Som familie skal I hver dag komme og føle jer trygge. Jeg vægter en åben og ærlig dialog samt et godt sammenarbejde højt, med gensidig respekt.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og jeres små guldklumper.

 

Venlig hilsen Diana