Sara G.

 

Navn: Sara 

By: Sandmarken, Askov

 

Mit navn er Sara, og jeg er født i 1994. Jeg er uddannet pædagog i 2018, men har erfaring inden for det pædagogiske fag siden 2014.

Jeg bor sammen med min kæreste Joachim (1994), og vi har vores søn Noah (2020) og vores hund Molly (2015).

Jeg er vokset op på landet med 3 brødre, hvor de to af dem er plejebørn. Jeg er derfor meget glad for dyr, samt at bruge tiden udenfor fx med en god gåtur.

Hverdagen i dagplejen

I vores hus har vi en dagpleje afdeling, som skaber rammerne for børnenes leg indenfor, samt en god stor have udenfor med legehus, sandkasse og fliser til at cykle på.

Jeg har stor interesse indenfor børns sprogtilegnelse, natur og læring gennem leg. Jeg vil bruge legen meget i mine aktiviteter til at skabe udvikling, og give anledning til samtaler.

Derudover betyder det meget for mig at børnene får en god start på dagen, derfor er aflevering og opstarten noget jeg vil bruge tid på at gøre godt.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg vil planlægge perioder efter et årshjul, for at komme omkring alle læreplanstemaerne i den styrkede læreplan. Jeg vil planlægge det ud fra børnene og deres nærmeste udviklingsniveau, med plads til at kunne gribe børnenes interesse.

Det er vigtigt for mig at børnene er glade og trygge i deres hverdag hos mig, så de kan udvikle sig til deres fulde potentiale.

Min have giver plads og anledning til en masse forskellige aktiviteter og lege, derfor vil vi benytte og meget af denne plads.

En god relation til både børn og forældre er vigtig for mig. Derfor vil jeg bruge tid på at skabe dette, og tager med glæde en snak, eller giver referat af dagen. Så der er altid plads til åben og ærlig dialog.