Bente D.

Navn: Bente 

Adresse: Byagervej, Brørup

 

Jeg hedder Bente og jeg er født 1982. Jeg er gift med Jesper og vi bor på Byagervej i Brørup med vores 4 børn (Oliver fra 2003, Sune fra 2007, Maja fra 2009 og Liva fra 2018)

Min familie nyder meget alle de dejlige børn, som kommer i dagpleje her hos mig og det liv der følger med som dagplejer.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg har været dagplejer siden juni 2015. Jeg interesser mig meget for bevægelse og leg.

Jeg har blandt andet følgende kurser:

  • Styrket pædagogisk læreplan
  • Grunduddannelse som dagplejer
  • Førstehjælpskursus til små børn
  • Præmatur kursus

Hverdagen i dagplejen

Jeg elsker af være udenfor. Aktiviteterne udenfor vil afspejle sig af børnegruppen, så der tages hensyn til små nystartet børn. Vi har et flisebelagt område, hvor børnene kan køre rundt på løbecykler eller køre på små scootere. Der er også en sandkassen, hvor børnene kan grave og lege med sand. Derudover har vi et lukket område i haven, hvor børnene kan ruche eller udforske græsset.

Er vi indenfor er der også masser af plads til leg. Jeg har mange forskellige steder, hvor børnene og jeg kan lege, læse, putte, eller bare hygge, som for eksempel i børnesofaen eller gemme sig i hulen under trappen. Der er også god plads til, at vi synger og danser.

Vi nyder også at gå på ture ud i det grønne, for eksempel byparken i Brørup

Som dagplejer, har jeg stor fokus på den trygge relation, samt trivsel hos det enkelte barn. For når barnet føler sig trygt og er i trivsel, har barnet mod på at være nysgerrigt og udforske sin omverden og det er her, der opstår læring og udvikling. Et godt, åbent og ærligt forældresamarbejde, har betydning for barnets trivsel.