Camilla P.

Camilla Kjærgård Poulsen

Navn: Camilla 

Adresse: Vestervang, Brørup

 

Mit navn er Camilla og jeg er født i 1987. Jeg startede som dagplejer august 2021

Jeg er gift med Jacob og vi har 2 piger, Laura (2012) og Lærke (2014). Hos os bor også vores hund Uffe, som naturligvis er adskilt fra børnene, i min åbningstid.

Vi bor på Vestervang i et røgfrit hjem, tæt på legeplads og med naturen lige i baghaven.

Vi har en stor lukket have, her er masser af plads hvor børnene kan boltre sig.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Med baggrund som gymnastikinstruktør gennem mange år, har jeg fokus på motorik og bevægelse igennem leg.

  • Grundkursus for dagplejer

Hverdagen i dagplejen

Hos mig er et af nøgleordene: tryghed.

Dagen planlægges så børnenes behov kommer i første række. Det er vigtigt for mig, at hvert barn bliver set og hørt og at jeg skaber rammer, så hvert barn udvikler sig bedst muligt.

Jeg holder af at være ude i alt slags vejr og er ikke bleg for at hoppe i vandpytter eller tage en tur på kælkebakken. Vi er ude stort set hver dag, enten for at lege i haven eller gå ture til skoven eller til en af de mange legepladser i byen.

Vi hygger med rim og remser, vi synger og danser, laver gymnastik og tumler, har små kreative aktiviteter og vigtigst af alt så leger vi.

Hver 2. uge er vi i heldagslegestue, hvor børnene lærer at være sammen i større grupper og får kendskab til andre dagplejere.

Jeg vil gerne være med til at give børnene den bedste start på deres fremtid, igennem omsorg og nærvær. Jeg sætter en stor ære i at skabe et trygt miljø, så de har de bedste forudsætninger for at udvikle sig som hele mennesker.

Jeg vægter forældresamarbejdet højt og det er vigtigt for mig at I føler jer trygge ved at aflevere jeres barn i mit hjem. Jeg ønsker gensidig åbenhed og ærlighed, så vi kan have en god dialog og skabe trygge rammer omkring jeres barn.