Katrine M.

Katrine Hussmann Mørk

 

Navn: Katrine 

Adresse: Vestervang, Brørup

 

Kære forældre

Mit navn er Katrine, jeg er årgang 1981. Jeg har været dagplejer siden marts 2022. Jeg er gift med Anders, vi har 2 børn Kristoffer (2014) og Karoline (2010). Vi bor på Vestervang i et røgfrit hjem. Som person er jeg meget imødekommende, udadvendt, smilende og nærværende.

Indenfor har jeg et legeværelse, hvor der er plads til meget forskellig hygge og leg, med meget forskelligt legetøj.

Udenfor har vi et dejligt lukket legeområde i haven med fliser og græs. Her kan der tumles, sanses og leges. Der er plads til at få fart på f.eks. scooters, men også til at lege i sandkassen.

Hverdagen i dagplejen

Det er vigtigt for mig at børnene er trygge og giver dem en omsorgsfuld hverdag. Tryghed og trivsel er noget af det vigtigste for, at barnet har mod på at være nysgerrigt og udforske sine omgivelser.

Det er ligeledes vigtigt for mig, at børnene kommer i første række. Jeg tilpasser mig børnegruppens behov fra dag til dag, og der er altid plads til ændringer.

Hos mig synger vi hver dag. Vi danser, hopper, triller, løber og laver motorikbaner. Derudover læser vi bøger, rim og remser, tegner, men vigtigst af alt så leger vi.

Jeg holder selv af udelivet og bestræber mig på, at vi kommer ud hverdag uanset vejret. Så børnene kan få frisk luft.

Børnene nyder at lege i haven. Men vi kan også finde på at gå en tur i skoven eller på en af legepladserne i byen.

I hverdagen arbejder jeg ud fra dagplejens læreplaner.

Jeg følger Vejen kommunes kostpolitik, hvor vi hver dag får en sund og nærende kost.

Herudover deltager jeg i Vejen kommunes kurser for dagplejere og elsker at lære noget nyt, som jeres børn kan få glæde af.

Jeg lægger vægt på et godt, åbent og ærligt forældresamarbejde med gensidig respekt og den gode dialog omkring børnene. Det er vigtigt for mig, at I føler jer trygge ved at aflevere jeres barn i mit hjem.

Glæder mig til møde jer og jeres barn.