Lene D.

Navn: Lene 

Adresse: Østergade, Brørup

 

Mit navn er Lene og jeg er født i 1985. Jeg har været dagplejer siden oktober 2023. Jeg bor alene sammen med mine 2 børn, Mads (2007) og Simon (2010). 

Vi har en dejlig lukket have, hvor børnene kan muntre sig og bor tæt på legepladsen, som vi også gerne besøger.

Kompetencer/erfaringer:

Jeg har været dagplejer siden oktober 2023.

Jeg går meget op i børnenes trivsel og velvære.

Jeg følger Dagplejens kurser og deltager i personalemøder, hvor jeg bliver inspireret, lærer nye og spændende ting, som jeg kan tage med hjem og bruge sammen med mine dagplejebørn.

For mig er det vigtigt at…

Jeg planlægger dagen så børnenes behov kommer i første række. Vi er rigtig meget udenfor og haven bliver flittigt brugt. Her er der både mulighed for leg i sandkassen, køre på små cykler, rutsje på rutsjebanen og meget andet.

Når vejret tillader det, går vi ture i nærområdet. Turen går f.eks. forbi legepladsen, besøg ved andre dagplejere eller leg i naturen. Vi passerer blandt andet en hest på vores vej, som vi altid har lidt godter med til - og børnene nyder det i stor stil.

Er vi indenfor, er der masser af plads til sjov og leg. Der er både plads til fælleslege og til at trække sig lidt tilbage, hvis man lige har brug for det. Vi synger, danser og laver pudekampe. Er humøret til hygge og højtlæsning, så gør vi også det.

Jeg har som dagplejer stort fokus på, at børnene er i nogle trygge rammer, hvor de trives og udvikler sig sammen med deres venner. Et barn der er tryg og i god trivsel, vil være nysgerrig og udforskende, hvilket er grundlaget for alt læring og udvikling.

Jeg går meget op i et godt forældresamarbejde, da det ligeledes har stor betydning for barnets trivsel hos mig.