Frank P.

 

Navn: Frank 

Adresse: Lyngparken, Holsted

 

Mit navn er Frank og jeg er født i 1967.Jeg har været dagplejer siden August 2006.

Jeg er gift med Lene, som også er dagplejer, dvs. at vi er en stordagpleje, som har 4 faste børn hver. Vi har 3 børn sammen. Vi har Rasmus(1992), René(1995) og Anja(1999).

Vi har en dejlig lukket have, som børnene kan muntre sig og gå på opdagelse i. Vi er så heldige, at vi har en kælkebakke, som ligger næsten nabo til os, samt en skov med dådyr, som ligger 400 meter væk.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg interesserer mig meget for motorik igennem leg og bevægelse. Lene og jeg er naturdagplejere, som hedder Grønne Spirer. Jeg har desuden særlige kompetencer indenfor motorik og har deltaget i følgende kurser:

  • Styrket pædagogisk læreplan
  • Grunduddannelse som dagplejer
  • Førstehjælpskursus til små børn
  • Kursus i Psykologi v. VUC

 Derudover har jeg taget kurser i Grønne Spirer, og har haft certifikatet i 10 år.

Hverdagen i dagplejen

Jeg planlægger dagen, så børnenes behov kommer i første række. Det er vigtigt for mig, at hvert barn bliver hørt og set. Det er vigtigt for mig at skabe rammer, så hvert barn udvikler sig så meget, som det kan.

Vi går i skoven, på biblioteket, tager på cykelture ud i naturen, ser på dyr, landbrugsmaskiner og hvad der ellers rører sig, og så snakker om det vi ser og oplever.

Min have er indrettet til motoriske udfoldelser på børnenes niveau.

Børnene og jeg arbejder rigtigt meget med krop og bevægelse, jeg udfordrer børnene til at bruge kroppen, vi danser, synger, hopper, kryber, løber, triller osv. hver dag.

Forældresamarbejde er vigtigt for mig -  jeg ønsker at have en åben og ærlig dialog, der giver grobund for et godt samarbejde med gensidig respekt.