Dorthe G.

 

Navn: Dorthe 

Adresse: Jels Vestergade, Jels

 

Jeg hedder Dorthe og er en årgang 73. Jeg bor i et skønt gammelt byhus midt i Jels, sammen med mine to teenagere Signe fra 2000 og Simon fra 2002 og vores lille hund Theo, en Cavapoo hvalp (allergivenlig hund) fra 2020.

Jeg har været dagplejer siden februar 2016

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg elsker hverdagen med børnene – nyder alle de skønne oplevelser vi har sammen. Jeg arbejder ud fra at være nærværende, omsorgsfuld og anerkendende, at give alle børn en tryg og stabil hverdag i dagplejen, udfordre dem og gøre dem nysgerrig på livet, behandle dem med respekt for hvert enkelt barn. Nærvær, omsorg, anerkendelse og masser af kærlighed som skaber trivsel og udvikling hos børn.

Jeg har følgende kurser: 

  • Dagplejens grunduddannelse
  • De styrkede pædagogiske læreplaner

Hverdagen i dagplejen

Jeg går meget op i, at børnene skal være trygge og føle sig hjemme hos mig.

Jeg arbejder ud fra de styrkede pædagogiske læreplaner som leges ind i hverdagen. Vi er kreative og har hemmeligheder til højtiderne. Vi har dialogisk læsning, rim og remser, synger, danser og griner og er fjollede. Dette passer godt ind i min rummelige dagpleje, som er indrettet i 60m2 gamle butikslokaler, og et legeområde ude i haven til masser af ude leg.

I baghaven ligger Storkeengen, med en offentlig legeplads til de mindste og en stor indhegning med geder, som vi fodrer og følger med når nye kid kommer til verden.

Vi smører gerne madpakken og tager ud i det blå, besøger børnehaven Spiloppen og byens plejehjem Dixensminde til stor glæde for både børn og forældre.

Alt planlægges efter alderen på børnegruppen.

Jeg lægger vægt på et åbent og ærligt forældresamarbejde med gensidig respekt, så vi i fællesskab skaber trygge rammer for Jeres barn.