Jannie D.

Jannie Fall

Navn: Jannie 

Adresse: Barsbøl Søndermark, Jels

 

Mit navn er Jannie og er født i 1987. Jeg har været dagplejer siden maj 2021. Jeg er gift med Flemming og sammen har vi Signe (2014), Victor (2012), samt en bonusdatter Emma (2007). Derudover har vi også vores hund Alvin, som naturligvis er adskilt fra børnene i min åbningstid, og vores kanin Alba.

Vi bor på en lukket villavej, med dejlig lukket have og indhegnet legeplads, hvor børnene trygt kan lege.

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Jeg har taget grundkursus for dagplejer i 2022.

Jeg deltager løbende i de kurser, som Vejen Kommune tilbyder. Jeg har deltaget i følgende kurser:

  • Grunduddannelse som dagplejer
  • Førstehjælpskursus til små børn

Hverdagen i dagplejen

I mit arbejde lægger jeg vægt på omsorg, nærvær, tryghed og trivsel, hvor der altid er plads og tid til det enkelte barn. Det er vigtigt, at hvert enkelt barn bliver hørt og set.

Som dagplejer arbejde jeg ud fra de pædagogiske læreplaner, og støtter børnene i at de bliver klar til næste skridt i deres verden, nemlig børnehaven.

Jeg er som person smilende, glad, rolig og altid positiv.

Jeg planlægger dagen ud fra børnenes behov. Vores hverdage går med aktiviteter som eksempelvis; læsning, leg i haven, sang og musik, besøge eller få besøg af andre dagplejere og tage på ture i lokalområdet. Jeg snakker meget med børnene om hvad vi oplever, ser og hører. Nogle dage er vi kreative, hvor vi maler, laver figurer og leger med perler.

Forældresamarbejdet er vigtig for mig, jeg ønsker at vi har en åben og ærlig dialog. Dette er med til at skabe tryghed, for både barnet og jer som forældre i hverdagen.

Kærlig hilsen

Jannie