Lea K.

Navn: Lea 

Adresse: Læborggård, Læborg 

 

Jeg hedder Lea og er årgang 1985. Jeg har været dagplejer siden oktober 2016. Jeg er gift med Thomas, og vi har 2 piger Stine (2010) og Mathilde (2014).

Vi har en dejlig lukket have, hvor børnene trygt kan lege. Vi bor tæt på skole og børnehave, og vi har stor glæde af at kunne besøge børnehaven, hvilket betyder, at børnene får en nemmer opstart i børnehaven.

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Jeg interesser mig meget for bevægelse og leg, og i min optik lære børn bedst, når de har styr på deres grovmotorik. Jeg arbejder også meget med sprog, rim og remser, dialogisk læsning. Det skal være en leg at lære. Jeg går højt op i at anerkende det enkelt barn og se, hvad barnet er god til.

Jeg har følgende kurser:

  • Den nye styrkede pædagogiske læreplaner
  • Dialogisk læsning for 0-3 år (Jette Løntoft) 
  • Low arousal 
  • Grunduddannelse: Arbejdet som dagplejer
  • Førstehjælp til små børn 

Hverdagen i dagplejen

Jeg planlægger dagen efter, hvilken børne gruppe jeg har. Jeg vægter nærvær, tryghed og genkendelighed højt. Vi laver morgen gymnastik næsten hver dag, og børne elsker det. Vi bruger kroppen rigtig meget i forskellig aktiviteter hver dag.

Vi går også i skoven og bruger den både til at fordybe os i de små dyr, der bor der, men også motorisk. Vi cykler også på besøg hos vores venner, for at lære at være i en større børnegruppe. 

Jeg værdsætter et godt og ligeværdig forældresamarbejde, så vi sammen kan give barnet de bedste betingelser for en god og tryg tid i dagplejen. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mig. 

Jeg glæder mig meget til at lære jer og jeres barn at kende.