Louise N.

Louise Nissen

Navn: Louise 

Adresse: Sommerlyst, Rødding

 

Jeg hedder Louise, jeg er årgang 1990. Jeg bor sammen med Kasper og sammen har vi Mynthe My (2016) og mine skønne bonusbørn Milia (2007) og Malthe (2008). 

Vores familie hund; Totte Flotte Karlsen - en ældre herre på 10 år som er helt tosset med børn. Derudover har vi Popcorn, som er vores nyeste familiemedlem, han er en nuttet lille langøret kanin. Han er både ude og tumle i haven, men også inde i huset for at nyde en masse godbidder. De er begge en del af børnenes hverdag her i huset. 

Vi har et skønt legeværelse og en have med sandkasse, rutsjebane og et bålsted som vi hygger os med. Vores gamle skønne have rummer mange buske og træer, hvor vi kan plukke både bær, blommer og nødder. 

Lige på den anden side af vejen ligger Sommerlyst skoven, hvor vi bruger meget tid.

Når jeres børn kommer her hos mig, er mit vigtigste job at gøre deres hverdag tryg. Det bliver den med en masse omsorg og nærvær. De vil blive hørt, set, værdsat og anerkendt. Her vil være plads til den enkelte, til udvikling og ro til at gro. 

Jeg er et udemenneske, og det mærker børnene her hos mig. Vi vil (på børnenes præmisser) være ude i haven for at grave efter skatte i sandkassen, riste pølser over bål eller plukke “godter” til frokosten på buskene. En tur i skoven; hvor vi rigtig kan få styrket motorikken, når vi bevæger os offroad for at finde tykke bænkebidere eller lede efter små musehuller. 

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg har erfaring med “science i børnehøjde” - hvor der bliver sat fokus på børns undren og at børn er født som små forskere der er nysgerrige på verden omkring dem. Vi taler om bænkebidere, hvorfor bor de der? Hvad spiser de mon? Hvorfor ser den sådan ud? I sådan en dialog, hører jeg børnenes teorier - de kan til tider være guld værd. 

Jeg har også erfaring med KRAP, som er en pædagogik hvor man bl.a. er meget anerkendende. Anerkendelse er ikke bare en metode, det er en måde at være i verden. Med den anerkendende tilgang styrker jeg børnenes selvværd og lærer dem tålmodighed, tillid og respekt for hinanden.

Børnenes sprog er en kæmpe interesse for mig. Jeg har selv haft et barn med sprogvanskeligheder - så jeg har lært enormt meget om teknikker og materiale, som kan være med til at styrke børnenes sprog allerede fra en tidlig alder. 

Hverdagen i min dagpleje

Hverdagen med børnene er i et ustresset tempo. Her er der plads til den enkelte, til at lege de små stille lege, men også plads til at tumle rundt og have en fest. Vi vil have rutiner, som giver børnene en rar genkendelighed. Vi synger og leger fagtesange, der er masser af bevægelse og leg, vi er kreative sammen og her i min dagpleje lærer børnene at blive en god ven. 

Jeg værdsætter et godt samarbejde med jer forældre, hvor vi sammen kan skabe de bedste rammer for jeres barn.

I er altid velkommen til at stille yderligere spørgsmål, om mig og om min dagpleje.