Malene A.

Navn: Malene

Adresse: Bregnegårdsvej, Rødding

Jeg hedder Malene, jeg er årgang 1995. Jeg bor sammen med min mand Karsten, sammen har vi vores 3 børn, Alma (2019), Magne (2021) og Wester (2022).

Vi bor i et dejligt hus, hvor børnene er i centrum. Vi har 2 legeværelser, som er i forlængelse af vores stue. Værelserne er delt op, så vi har et motorikrum, med kravlevæg, ribstige, sansegynge m.m. hvor børnene kan få lov til at udforske deres motoriske færdigheder.

Udenfor har vi en lukket have, med sandkasse, trampolin, og klatretårn. Vi vil som udgangspunkt være ude hver dag, enten i haven eller på tur, alt efter børnegruppen.

Pædagogiske kompetencer:

Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2015 og dagtilbudspædagog i 2021.

Hverdagen i Dagplejen:

Til de børn som kommer tidligt, vil der være morgenmad, det foregår oftest sammen med mine “store” børn, det er der en stor glæde i. Min mor kommer hverdag og henter/ bringer mine børn, så hende vil jeres børn også møde.

Til formiddag vil vi ofte være ude, da jeg holder meget af at bruge naturen og alle de gode aktiviteter naturens rammer skaber. Ligeså meget som jeg elsker at være ude, lige så meget elsker jeg alle de muligheder der er indenfor, jeg elsker musik og at være kreativ, så kreative projekter kaster vi os ofte over. 

For mig er det vigtigste at de aktiviteter jeg igangsætter, tilgodeser hvert enkelt barn i børnegruppen, og at det er sjovt og lærerigt at deltage for hvert enkelt barn.

Vi er i legestue hver anden fredag, sammen med 2 andre dagplejer fra byen.

Vigtigst af alt er at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag hvor der er plads til alle, og at I som forældre har ro i maven når I afleverer jeres allervigtigste hos mig. Derfor er det vigtigt for mig med en god dialog med jer forældre, så vi sammen kan skabe den bedste hverdag for jeres barn.