Sarah L.

 

Navn: Sarah 

Adresse: Skovvej, Rødding

 

Mit navn er Sarah, jeg bor i Rødding sammen med min mand Martin. Vi har sammen 2 dejlige drenge, Noah (2014) og Victor (2017).

Jeg er et meget stort familiemenneske og nyder i fulde drag, at have mine børn omkring mig. Det giver mig overskud og glæde i hverdagen, hvilket gør at jeg kan yde det bedste jeg kan, når jeg er på arbejde.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg er startet som dagplejer i december 2018, og jeg vil løbende komme på forskellige kurser for at kunne give det bedste til jeres børn.

Jeg har følgende kurser:

  • Førstehjælpskursus til små børn
  • Styrket pædagogisk læreplane
  • Grunduddannelse som dagplejer

Nærvær og tryghed er nogle af de kerneværdier om børn og forældre mærker i min dagpleje. Det er vigtigt, at både børn og forældre føler sig velkommen. At vi har et godt samarbejde, hvor vi møder hinanden i øjenhøjde, og hvor der skabes en tillidsfuld relation mellem os. Det er vigtigt for mig, at børnene bliver mødt, der hvor de er, og at dagen planlægges ud fra hvilke børn der er i dagplejen, således at hvert enkelt barns behov tilgodeses på den bedst mulige måde.

Hverdagen i dagplejen

Udelivet er en stor del af hverdagen her i dagplejen. Jeg bor lige over for en stor skov, hvor vi bruger en masse tid på at lære naturen at kende og finder spændende ting, som kan bruges kreativt - her bliver børnene udfordret og styrket i deres motorisk udvikling. Derudover går vi på biblioteket, besøger de lokale børnehaver, og er på ture til anlægget i Vejen. 

En gang hver 14 dag er vi i legestue sammen med de andre dagplejere og deres børn, der afholder vi fælles aktiviteter. Legestuen giver børnene en god mulighed for at lære, at være en del af en større gruppe, sådan at overgangen til børnehaven, forhåbentlig ikke kommer til at virke så overvældende.

Jeg glæder mig meget til et fantastisk samarbejde med jer