Sandie N.

Navn: Sandie 

Adresse: Havretoften, Skodborg

 

Jeg hedder Sandie og er fra 1986. Jeg har været dagplejer siden november 2017. Jeg bor sammen med min mand Kim og vores to fælles drenge Mikkel (2013) og Magnus (2015) og vores kat Mille.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Jeg er uddannet pædagog i 2010 og har tidligere arbejdet i bofællesskab og i aflastningstilbud. Jeg har været på dagplejens basiskursus og de nye styrkede læreplaner.

Hverdagen i dagplejen

I min dagligdag som dagplejer vægter jeg omsorg og nærvær med dit barn. Dagen hos mig er præget af rutiner i form af måltider, sovetider og masser af lege tid. Jeg har et legeværelse i forbindelse med køkkenet, hvor der er rig mulighed for gode lege. Udenfor har jeg en stor have, hvor der er rig mulighed for fysisk udfoldelse, jeg har bl.a. en nedgravet sandkasse og trampolin. Indgangen findes omme fra haven, her går man ind i en opvarmet garage, hvor børnene har hver deres garderobeplads med billede og navn ved. Her kan børnenes barnevogne også stå tørt.

Vi spiser sammen i køkkenet, hvor børnene hjælper med at dække bord. Måltiderne vil være variereret bl.a. rester fra vores aftensmad, rugbrød, årstidernes frugt og grønt, samt højtidernes spise. Jeg vægter at tilbyde varierende typer mad både farve, smag og konsistens, så dit barn derved udvikler sin smagssans og nysgerrighed for nye typer af mad.

Vi går ofte på opdagelse i nærområdet og besøger også gerne de andre dagplejere. Jeg vægter udeliv og bevægelse højt. Vi vil derfor ofte være at finde udenfor - også selvom det blæser, sner eller regner. Jeg holder af at bruge naturens talrige tilbud til udvikling af barnets sanser. Vi rører og dufter til naturen og vi boltrer os på dens ujævne terræn, så vores balance bliver trænet.

Jeg glæder mig til at hilse på jeres barn og jer forældre. Jeg håber på at kunne give jeres barn nogle gode oplevelser og mindeværdige år i min dagpleje.