Helle F.

Navn: Helle 

Adresse: Andstvej, Gesten

 

Jeg hedder Helle, er født i 1974 og gift med Rudi, sammen har vi 4 piger, Melanie 1997, Melissa 1999, Megan 2001 og Martina 2009 (de 3 store er fløjet fra reden) og så har vi 2 skønne børnebørn, Mila fra 2018 og Elias fra 2021.

Jeg er startet som dagplejer i Gesten 1. juni 2021.

Vi bor i eget ældre, men skønt hus, hvor der er god plads både inde og ude til motoriske udfoldelser. Vi har en dejlig lukket gårdhave i forbindelse med græsplæne som indbyder til leg og læring. Her bor Ebbe, Pjevs og Cody også, det er vores marsvin og kaniner som er en del af dagplejen.

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Kurser

  • Livreddende førstehjælp
  • Grunduddannelse for dagplejere

Og så har jeg en rigtig god portion livserfaring fra mine egne børn og børnebørn.

Hverdagen i dagplejen 

Jeg er et udemenneske, elsker at være ude i (næsten) al slags vejr, ynder en god gåtur, ud og opleve naturen, skoven, kigge til hestene og snakke om det vi møder på vores ture. Så og plante, og følge det spire og gro.

Jeg er glæder mig til at være med til at give jeres barn en hverdag i trygge rammer, hvor nærvær og omsorg er nøgleord, og hvor der er god plads til støttende leg og læring.

Jeg vægter forældresamarbejde, dialog og gensidig respekt meget højt, og skulle noget ikke leve op til jeres forventning, så lad mig endelig vide det.

Med venlig hilsen

Helle