Almedina M.

Navn: Almedina 

Adresse: Violvej, Vejen

Mit navn er Almedina og jeg er født i 1991. Jeg er startet som dagplejer d. 1. november 2020, da jeg har haft interesse for dette i en længere periode. Jeg er uddannet klinikassistent i 2010

Jeg er gift med Sead og vi har to piger Melek (2014) og Medina (2016). Vi har et dejligt nybygget hus, som er røg og dyrefrit, med dejlig lukket have. Vi har trampolin, sandkasse og løbecykler, så der er plads til massere af sjov og leg.  Desuden bor vi få minutter fra Troldeparken, hvor vi vil bringe en del tid med at fodre ænder, geder og dådyr.

Jeg deltager løbende i aktuelle kurser for at forbedre mine kompetencer.

Jeg er et naturmenneske, som vægter at tilbringe meget af tiden udenfor i stort set al slags vejr med den rigtige påklædning.

I min dagpleje er kost og sundhed en vigtig del i hverdagen. Jeg følger dagplejens kost– og måltidspolitik. 1-2 gange om ugen får børnene varm mad og hjemmebagte boller.

Hver anden uge er vi i legestuegruppe, hvor børnene lærer at omgås flere børn. Vi har forskellige temaer og læreplaner, som jeg arbejder og planlægger ud fra alt efter hvert enkeltes barns behov.

Personligt er jeg rolig, omsorgsfuld og imødekommende. Jeg lægger vægt på et ærligt samarbejde med forældrene for at give barnet en god og tryg start i institutionslivet.

Jeg glæder mig til at byde Jer og Jeres barn velkommen i mit hjem.