Anne P.

Navn: Anne

Adresse: Morbærvej, Vejen

 

Jeg hedder Anne og jeg er årgang 1987. 

Sammen med min mand, Lennart og vores tre børn Zenia (2009), Xander og Milas (tvillinger fra 2012), bor jeg på en dejlig villavej i det hus vi har renoveret. Her er vi tæt på legeplads og dejlige stisystemer, som jeg tit benytter med dagplejebørnene.

Jeg var ansat som dagplejer i 2015-2021 og vendte “hjem” igen i 2022.

Pædagogiske kompetencer og erfaringer

Hos mig er det vigtigt at det er rart og trygt at være. Jeg gør rigtig meget for, at både børn og forældre er trygge ved at komme i mit hjem, for på den måde bliver børnene klar til at udvikle sig socialt og personligt.

Det enkelte barns udvikling er i fokus, så hvert barn får den allerbedste start på livet.

Hverdagen tilrettelægges efter børnegruppen. For mig er det meget vigtigt, at hvert enkelt barn ses og høres, så børnene sammen kan udvikle sig på hver deres måde.

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner og kommer på den måde både rundt om det motoriske, sociale, sanselige, sproglige og det kreative.

Hverdagen i dagplejen

Dagene kan være meget forskellige. Den ene dag er vi i skoven i regntøj og kigger efter regnormene, den anden dag er vi kreative og skaber kunstværker til mor og far og den tredje dag laver vi måske gymnastik indenfor.  

Der er altid plads til at børnene kan udvikle deres egne lege, men der er også altid mulighed for at blive støttet i legen, for at udvikle barnet mest muligt.

Vi besøger andre dagplejere i byen og tager i heldagslegestue hver 14. dag, så børnene lærer andre børn og voksne at kende og lærer at begå sig blandt mange børn. Når muligheden er der går vi også gerne til gymnastik i VIC, sammen med andre dagplejere.

Et ærligt og åbent samarbejde med forældrene er vigtigt for mig. Tillid og forståelse er nøgleordene for at dette opnås og jeg gør alt hvad jeg kan for at det lykkes, så alle er trygge og glade i hverdagen.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min dagpleje.