Annesofie J.

 

Navn: Annesofie 

Adresse: Morbærvej, Vejen

 

Mit navn er Annesofie og jeg er født i 1993. Jeg er uddannet pædagog og har været dagplejer siden januar 2020. Jeg bor sammen med min kæreste Kasper, og sammen har vi Anton fra 2018.

Jeg bor i et dejligt hus med masser af plads og en lukket gårdhave, hvor børnene kan lege trygt og sikkert. Derudover bor jeg tæt på nogle af byens dejlige legepladser, som vi benytter rigtig meget. Jeg har ingen dyr og mit hjem er røgfrit.

Pædagogiske kompetencer/erfaringer

Jeg er meget optaget af barnets sprogtilegnelse, og derfor arbejder vi meget med dialogisk læsning, sang, rim og remser hos mig. Derudover interesserer jeg mig for krop og bevægelse. Vi danser, hopper, slår kolbøtter og laver en masse sjov bevægelse hver dag, så børnene bliver udfordret på motorikken og lærer deres krop at kende. 

De kurser Vejen Kommune tilbyder deltager jeg gerne i.

Hverdagen i dagplejen

I min dagpleje lægger jeg stor betydning i at være med til, at jeres barn får en god start på livet sammen med andre børn i trygge rammer. Tryghed er rammen for at børn kan lære og udvikle sig. Derudover er det vigtigt for mig, at hvert barn bliver set, hørt og anerkendt for det menneske, barnet er. Barnets behov kommer i første række, og hos mig er det vigtigt, at børnene lærer at tage hensyn til hinanden.

Jeg benytter mig meget af at mødes med kolleger og deres børn, så børnene lærer at indgå i større sociale fællesskaber.

Jeg ligger stor vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi er åben og ærlige overfor hinanden, og vigtigst af alt – gensidig respekt!

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min dagpleje.