Dorthe W.

 

Navn: Dorthe

Adresse: Mannehøj, Vejen

 

Jeg hedder Dorthe, jeg bor sammen med min mand Henrik. Vi har 2 piger Signe fra 2006 og Olivia fra 2014. Et ekstra medlem af familien er Basse vores kanin som vi ofte fodre.

Jeg har været dagplejer siden den 1. august 2016. Jeg er som person smilende rolig og positiv. Vi bor tæt ved en lille sø hvor vi ofte tager på tur for at fodre ænder. Vores have er indrettet så der er plads til leg og udfoldelse.

Det er vigtigt for mig, at give børnene en hverdag, hvor de bliver set, holdt af og værdsat som de er. At de bliver en del af et fællesskab, der er sjovt og spændene. 

Særlige kompetencer/erfaringer

 • Styrket pædagogisk læreplan.
 • Grunduddannelse som dagplejer
 • Førstehjælpskursus til små børn
 • Præmatur kursus
 • Arbejdet med lavaffektive metoder - Low arousal

Pædagogiske nøgleord

I dagplejen beskæftiger vi os med de 6 læreplaner. 

 1. Kultur, æstetik og fællesskab
 2. Alsidig personlig udvikling
 3. Social udvikling
 4. Kommunikation og sprog
 5. Krop, sanser og bevægelse
 6. Natur, udeliv og science

Disse punkter inddrager jeg bevist i børnenes hverdag. Jeg ønsker at favne og udvikle hvert barn. En god kostpolitik er også vigtig for mig.

En dag hos mig i dagplejen

De børn, der kommer tidligt får tilbudt morgenmad. Jeg vægter, man får sagt godt farvel til mor eller far, det giver en god dag for alle. Dem, som har brug for en formiddags lur får det.

Ca. kl. 9.00 spiser vi formiddagsmad. Hvis vejret er til det, leger vi gerne ude, går på opdagelser og ser hvad vi kan finde af spænende. Indenfor synger og danser vi en del og hopper på madrasser. Jeg kan lide, at være kreative med børnene.

Hver 2. uge er vi i heldagslegestue med mine kollager og deres dagplejebørn. Her lærer børnene mine kollager at kende. Det er en stor fordel, hvis de skal i gæstepleje. De lærer desuden, at være i større forsamlinger og forbereder dem til børnehave.

Jeg lægger vægt på at have et godt forældresamarbejde. I skal føle jer velkommen i mit hjem og jeg glæder mig til at åbne mit hjem for jer.

Med venlig hilsen

Dorthe