Helle C.

 

Navn: Helle 

Adresse: Grunnetsgade, Vejen

 

Kære forældre 

Jeg hedder Helle, jeg er født i 1989, er gift med Allan og sammen har vi vores 2 drenge, Benjamin fra 2014 og Alex fra 2017. Jeg har været dagplejer siden 2018.  

Jeg interessere meget mig for udeliv, bevægelse og leg. Vi tager gerne ud hvor der er højt til loftet, og plads til udfolde sig. Vi bruger naturen, lærer om naturen og ser naturen fra nye højder. 

Jeg har følgende kurser: 

  • Grund uddannelsen som dagplejer 
  • Styrket pædagogisk læreplaner 
  • Førstehjælpskursus til små børn 

Jeg planlægger gerne dagen, så børnenes behov kommer i første række. Det er vigtigt for mig, at skabe en hverdag der er tryg og harmonisk for alle, så alle bliver set og hørt. Samt at børnene bliver mødt på deres niveau. Alt dette sker i fast og trykke rammer. 

Jeg er så vidt muligt ude med børnene, hvor vi enten går en tur, leger i haven, benytter en af områdernes legepladser, tager en tur op til hestene, fodre ænderne og gederne. Vi tager også gerne en tur på biblioteket eller til gymnastisk. 

Hver 2. uge er vi i heldagslegestue, hvor børnene bliver afleveret og hentet der. Her mødes vi med andre dagplejere, og børnene får en fornemmelse af, at være en del af en større gruppe. 

Jeg ligger vægt på et godt samarbejde med jer forældre, så vi får skabt trygge rammer om barnet, og vi kan snakke sammen, om både godt og skidt.

Dette er et lille indblik i min hverdag som dagplejer, og hvad jeg laver med børnene. 

Jeg glæder mig meget til at byde jer og jeres barn velkommen i min dagpleje. 

Mange hilsner

Helle