Kristina F.

Navn: Kristina

Adresse: Grønnegade, Vejen 

 

Mit navn er Kristina og jeg er født i 1987. Jeg er gift med Marc og sammen har vi to børn, Silke (2010) og Sigurd (2012) og to dejlige bomuldshunde Fie og Coco. 

Vi bor i et dejligt byhus med lukket gårdhave og en stor have hvor der er masser af plads til leg og udfoldelse. Samt et ekstra uderum hvor der er mulighed for leg og fordybelse. Vi har plads til barnevogn under halvtag. 

Jeg har været dagplejer siden januar 2024.

Jeg er uddannet socialpædagog.

Jeg vil løbende deltage i kurser, som Vejen Kommune tilbyder.

  •  Jeg har førstehjælpskursus til små børn 

Jeg er udadvendt, glad og smilende. Jeg holder af at være aktiv, at være kreativ og af naturen og udeliv. 

Jeg er meget optaget af at styrke børns selvværd og selvtillid og har en rolig og anerkendende tilgang. Jeg er optaget af at være nysgerrig på at kigge bag om adfærden for at forstå hvad der ligger til grund for handlinger og derved være nysgerrig herpå, både for at opnå en forståelse og kunne hjælpe barnet til positiv udvikling og trivsel.

Det er vigtigt for mig at skabe en tryg hverdag, med omsorg og nærvær. En hverdag med faste rammer, struktur og forudsigelighed og samtidig en hverdag der møder børnenes behov. En hverdag hos mig vil bestå af blandt andet; natur og udeliv, bevægelse og leg, meditation og musik. 

Hos mig vil vi være meget ude og få frisk luft, bruge naturen som rum. Vi vil gå på ture til legepladser, skove, søer, anlægget og biblioteket mm. Vi vil mødes med andre dagplejere og deltage i legestue.

Forældresamarbejdet er noget jeg vægter meget højt. Det er vigtigt for mig at have en god, ærlig og åben dialog. Da det er en god forudsætning for samarbejde omkring vores fælles mål: barnets trivsel og udvikling.

Der tilbydes en sund og varieret kost, ud fra Vejen Kommunes kostpolitik

Jeg glæder mig til at tage imod jeres barn.

Kærlig hilsen Kristina