Lulu N.

Navn: Lulu 

Adresse: Ellestrup, Vejen

 

Mit navn er Lulu, jeg er født i 1987 og blev ansat ved Vejen Kommune i 2019.

Jeg bor sammen med Morten, og vi har 3 hjemmeboende børn: Sean (2008), Malthe (2017), Mathilde (2018) derudover er jeg beriget med 3 voksne bonusbørn. Vi er bosat i hus, tæt på natur, samt mange legepladser.

Jeg interesserer mig meget for bevægelse: Derfor er vores hverdage fyldt med masser af leg, ude liv, sansning, motorik, natur aktiviteter og meget mere.

Jeg har særlige kompetencer indenfor:

  • Styrket pædagogisk læreplan
  • Førstehjælp til små børn

Udover de nævnte kurser, deltager jeg løbende i de kurser/foredrag Vejen Kommune tilbyder.

Det vigtigste for mig er at børnene kommer i første række. Jeg tilpasser mig børnegruppens behov fra dag til dag, og der er altid rum til ændringer.

Vi nyder godt af en cykeltur ned til ænderne, en gåtur langs stien for at samle blade eller andet som årstiden lægger op til.

Hos mig taler vi meget om de daglige aktiviteter vi laver, og jeg arbejder på at få dem inkorporeret i arbejdet med de styrkede læreplaner.

Børnene og jeg arbejder en hel del med musik, krop og bevægelse – derfor sætter vi ved enhver given lejlighed lyd på. Vi synger, danser, tumler, triller/kryber/kravler, hopper osv. Vi holder gang i kroppen, udforsker vores kunnen og i det hele taget opleve glæden ved bevægelse.

I som forældre afleverer jeres mest dyrebare, og det ser jeg som det største privilegium at værne om. Hvert enkelte barn fortjener den bedste kvalitet i deres hverdag. Jeg mener, dette skabes ud fra de voksnes allerbedste intentioner i fællesskab. Her er ærlighed, tryghed, og tillid nøgleordene.

På gensyn, Lulu.