Marianne T.

Navn: Marianne 

Adresse: Humlevej, Vejen

 

Mit navn er Marianne, jeg er årgang 1976. Jeg bor på Humlevej, som er en rolig og lukket villavej.

Jeg bor sammen med min mand, Claus og sammen har vi 3 børn. Jesper fra 1997 som er flyttet hjemmefra. Jasmin fra 2002 samt Jason fra 2003. Vi har 2 langhåret gravhunde, som bor på 1. sal når børnene er her og så er hjemmet naturligvis røgfrit.

Jeg har været ansat som dagplejer siden den 1. april 2019.

Jeg er som person, meget smilende, rolig, tålmodig og omsorgsfuld.

Særlige kompetencer/erfaringer

I hverdagen, arbejder jeg ud fra de pædagogiske læreplaner. Det er vigtigt for mig, at børnene udvikler sig, fysisk, psykisk og socialt, og at hvert enkelt barn føler sig, inkluderet i fællesskabet og indgår i relationer med børn og voksne omkring dem. Jeg har følgende kurser.

  • Styrket pædagogisk læreplan
  • Grunduddannelse som dagplejer
  • Førstehjælpskursus til små børn

Jeg lægger stor vægt på at give børnene en tryg, stabil og positiv dag, med masser af plads til leg, fjollerier og udfoldelse. Vi synger, leger, høre musik og læser. Vi er både på legepladsen, i haven og vi går ture. I arbejdet med børnene bruger jeg gerne naturen. Vi kigger på dyr, blomster og lærer om livet i naturen.

Vi besøger andre legepladser i byen, både hos kolleger og i det offentlige rum. Vi mødes med andre dagplejere og deres børn.

Hver 2. uge er vi i heldagslegestue med 2 af mine kollager og deres dagplejebørn. Her lærer børnene, mine kollager at kende. Det er en stor fordel, hvis de skal i gæstepleje. De lærer desuden, at være i større forsamlinger og forbereder dem til børnehaven.

Forældresamarbejde

Jeg vægter forældresamarbejde meget højt. Det er mit håb, at vi har en åben og ærlig dialog om jeres barn. Det er med til at skabe tryghed for både barnet og jer som forældre i hverdagen.

Kærlig hilsen

Marianne