Tenna C.

Navn: Tenna 

Adresse: Kastanievej, Vejen

 

Mit navn er Tenna, jeg er født i 1991. Jeg er uddannet pædagog i 2016 og har erfaring fra specialområdet samt daginstitution. Jeg begyndte som daglejer den 1. januar 2021.

Jeg bor sammen med min mand og vores to børn, Marcus fra 2016 og Malou fra 2019. Vi har en cockerspaniel fra 2021. Jeg bor i et dejligt hus hvor vi opholder os i mit rummelige køkkenalrum og skønne have. Her kan børnene lege og udvikle sig, blive udfordret og gå på opdagelse. Mit hjem er røgfrit.

Jeg har siden jeg blev uddannet pædagog arbejdet inden for forskellige områder. Jeg har blandt andet arbejdet med unge med autisme og andre lign. diagnoser, samt arbejdet inden for normalområdet i daginstitution med 3-6 årige.

Jeg har stor interesse i naturen og naturen vil derfor indgå meget i vores hverdag. For mig er det vigtig at leg og læring følges ad og at børnene mødes på deres niveau og behov. Jeg har fokus på børnenes udvikling motorisk, sprogligt, socialt og sansemæssigt. Her vil både blive hoppet, danset, sanset, sunget og kreativ udfoldelse på børnenes niveau.

Jeg har kurser inden for bl.a.:

  • Tegn til tale
  • ICDP niveau 1 (International, Child, Development Program)
  • Etikos (kursus i etik i forhold til praksis)
  • Low arousal

For mig er det vigtigt at dagen planlægges ud fra børnene, så deres behov kommer i første rækker. Derfor kan planer ændres hvis de ikke passer ind i børnenes humør og velvære. Naturen, traditioner og andre inspirerende emner vil være en del af vores hverdag.

Der skal være plads til udvikling og fordybelse. Læring vil ske gennem leg og samtale. Vi vil både være hjemme hos mig, samt tage på gåture i nærområdet, undersøge naturen, lege i skoven, opleve dyrenes verden og lege en masse. Vi vil også læse bøger, synge sange og udfordre kroppen motorisk og sansemæssigt. Jeg planlægger vores aktiviteter ud fra de styrkede pædagogiske lærerplaner og følger børnenes initiativ til at udvikle på det planlagte.

Et godt forældresamarbejde sætter jeg stor pris på, derfor er åbenhed, ærlighed og respekt for hinanden vigtig for mig.

Venlig hilsen

Tenna